Vonzó Hainan szigete az ausztráloknak

Turisztikai és kulturális iparágat népszerűsítő konferenciát tartottak a dél-kínai Hainan tartományban, Sanya városában, azzal a céllal, hogy növeljék a sziget tartomány turisztikai erőforrásait, és kiaknázzák az üzleti lehetőségeket az ausztrál piacon – jelentette a China News Service.

Az ausztrál utazási irodák és médiák 60 fős delegációja, valamint internetes hírességek vettek részt a konferencián, megtapasztalták Hainan etnikai csoportjainak kulturális varázsát, és átfogó betekintést nyertek Hainan turisztikai politikájába és termékeibe.

A delegáció a tartomány különböző helyeire is ellátogatott, például Haikouba, Danzhouba, Baotingba és Sanya-ba. A jól felszerelt golfpályák és az igényes szállodák mély benyomást tettek a delegáció tagjaira.

Hainanban világszínvonalú golfpályák vannak, amelyek nagyon vonzóak az ausztrál turisták számára – mondta Sheri Yu, aki 17 éve dolgozik Ausztráliában a turizmusban.

Idén májustól júniusig Haikou újraindította a légi járatokat Sydney-be és Melbourne-be, hogy további turisztikai csoportokat fogadjon Ausztráliából.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük