Kínai autó márkák nyertek díjakat Münchenben

A kínai autógyártó cégek, a BYD, a GAC, a Zeekr és a Leapmotor elnyerték az IAA Mobility 2023 nyitónapján az év legértékesebb márkájának járó díjat az AutoVision China keretében az AutoVision globális díjátadó ünnepségén, amelyet kedden Münchenben, Németországban tartottak.

Az IAA Mobility első alkalommal nyert ilyen díjat a világ egyik legnagyobb és legfontosabb mobilitási eseményén – az IAA Mobility jelentős mérföldkövet jelentett a nemzetközi piacra sikeresen belépő kínai autómárkák számára.

A díjátadó ünnepséget követően Li Zhenjing, a németországi kínai nagykövetség gazdasági tanácsadója, Jan Heckmann, a Német Autóipari Szövetség (VDA) IAA vezetője és Alexander Kammel, az AutoVision Awards nemzetközi fesztivál elnöke, Liu Yan helyettes a Kínai Gépjárműgyártók Szövetségének főtitkára és Shi Jianhua, a Kínai EV100 főtitkár-helyettese összegyűlt a különböző országok díjnyertes képviselőivel és vendégekkel, hogy megosszák egymással nézeteiket és megvitassák a zöld mobilitás innovatív fejlesztését.

Jan Heckmann, a VDA IAA munkatársa megjegyezte, hogy az autóipar soha nem látott változások előtt áll, és senki sem tud egyedül túlélni. Az átalakuláshoz a társadalom támogatására van szükség. Csak egymás segítésével lehet a mobilitást hatékonyabbá, biztonságosabbá, gyorsabbá és környezetbarátabbá tenni.

Alexander Kammel, az AutoVision Awards nemzetközi fesztivál elnöke úgy vélte, hogy az AutoVision Awards platformot jelent a globális autóbemutatók, innovációk és ötletbörze számára, amely a legjobb szolgáltatást kívánja nyújtani a jövőbeli mobilitás érdekében.

Csen Jong, az AutoVision China elnöke elmondta, hogy a kínai autómárkáknak fejlett márkamenedzsment tapasztalatokat kell elsajátítaniuk a világtól a nemzetközi piacra való integráció során, és tiszta és környezetbarát új energiahordozókkal kell ellátniuk a világot, hogy megfeleljenek az emberek mobilitási igényeinek.

Az 1993-ban alapított AutoVision Awards a müncheni (korábbi nevén frankfurti) IAA során a VDA által támogatott, első számú nemzetközi díj az automatikus kreatív látásért. Megalakulása óta az AutoVision Awards erős befolyással büszkélkedhet a márka elterjedésében a globális autóipari közösségben.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük