A globális dél kínai lehetőségei

Egy etióp szakértő szerint a China International Import Expo (CIIE) a világ minden tájáról származó exportőrök számára előnyös lehetőségeket kínál a hatalmas kínai piac elérésére, különös tekintettel a globális déli vállalkozásokra.

A CIIE hatodik kiadása nov. Costantinos Berhutesfa Costantinos, az etiópiai Addisz-Abebai Egyetem közpolitikai professzora, a COVID-19 világjárvány utáni globális piaci zavarok és a növekvő bizonytalanságok közepette, 5-10 Sanghajban a világgazdasági stabilitás szilárd horgonya lenne. a Xinhuával.

„Kína most nagyon nyílt hozzáférést próbál kialakítani piacaihoz.” A kínai fogyasztás növekedésével a CIIE lehetőséget ad a vállalkozásoknak, különösen a globális déli vállalkozásoknak, hogy termékeiket Kínába exportálják – mondta a szakértő.

A világ első import témájú nemzeti szintű kiállításaként a CIIE nemzetközi platformokat épített ki a tengerentúli beszerzésekhez, a befektetések ösztönzéséhez, az emberek közötti kapcsolatokhoz és a nyílt együttműködéshez, és minden fél nagy lelkesedését váltotta ki.

Costantinos szerint Kína „egyenlő lehetőségeket” biztosít a globális déli vállalkozások számára, a CIIE pedig különösen „összekötő hídként” szolgál számukra a kínai piac és a bővülő kínai gazdaság felfedezéséhez.

„Az afrikai kontinens, latin-amerikai és dél-ázsiai vállalkozások megérthetik és megtanulhatják ezen a kiállításon, hogy mennyire fontos Kínába exportálni, milyen anyagokra van szükségük a kínai cégeknek, és a megállapodások aláírására is sor kerül. „Ahol a kínai vállalatok és a világ többi része megállapodásokat írna alá termékek Kínába történő importjáról” – mondta.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük