Tech Show Madridban erős kínai jelenléttel

Hétfőn nyílt meg a Madrid Tech Show a spanyol főváros IFEMA kiállítási központjában.

Kínai cégek, például a Huawei, a China Mobile International és az Alibaba vettek részt a bemutatón, amely olyan témákra összpontosít, mint a felhő, a kiberbiztonság, a big data, a mesterséges intelligencia (AI), az e-kereskedelem és a digitális marketing.

„Ez az egyik legfontosabb esemény Európában, mivel összehozza a digitalizációs ökoszisztémát, és találkozhatunk gyártókkal, ügyfelekkel és mérnökökkel” – mondta a Xinhua-nak Pedro Pablo Laina Marco, a Huawei spanyol értékesítési adatközpontjának vezetője.

A Huawei olyan termékeket mutat be, amelyek „csökkentik a szénlábnyomot és elősegítik a fenntarthatóságot”, magyarázta, valamint „hozzájárulnak egy sokkal zöldebb jövőhöz”.

„Egy ideje figyeljük a spanyol piacot, és úgy gondoljuk, hogy Madrid, mint Dél-Európa kommunikációs központja, nagyon fontos vállalatunk számára” – magyarázta Chen Yong, a kínai Kehua Tech cég munkatársa. „Ezúttal a legkorszerűbb technológiánkat, valamint a mikroadatközpontunkat és a moduláris UPS-ünket hoztuk el.”

A Madrid Tech Show hét különböző szekcióból áll, köztük a Big Data és AI, a The Cybersecurity World and Technology for Marketing, valamint a Connectivity World, amely a telekommunikációnak szentelt.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük