Tiszta energiabázis Csiangszuban

A kelet-kínai Csiangszu tartomány két, egyenként 10 millió kilowattos termelőkapacitású tiszta energiabázis építését tervezi 2027 végéig, hogy tovább segítse a tartomány zöld és alacsony szén-dioxid-kibocsátású fejlődését.

2027-re a tengeri szélenergia és a tengeri fotovoltaikus energia beépített kapacitása Csiangszu part menti területein várhatóan több mint 10 millió kilowatttal fog növekedni.

A tiszta energia „nehéz szállítása” problémájának enyhítése érdekében Csiangszu északi és déli régióiban, és hatékonyan elősegíti az új, tiszta energia felhasználását, a tartomány támogatni fogja az ipari parkokat az olyan új energiarendszeri technológiák átfogó alkalmazásában, mint például a váltakozó áram. és egyenáramú elosztóhálózat, új energiatároló és több energiát kiegészítő kiegészítő – mondta Cseng Liang, a Jiangsu Electric Power Co., a State Grid Fejlesztési Minisztériumának igazgatója.

Mindeközben a társaság felgyorsítja az elektromos hálózatok digitális átalakulását, és tovább támogatja az új energia, a teljesítményterhelés és az energiatárolás összevonását és szabályozását a fő villamosenergia-hálózat, az elosztóhálózat és a mikrohálózat együttműködési működtetésével és hierarchikus vezérlésével, – mondta Cseng.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük