Április elején kezdődik a sanghaji divathét

 

Az április 6-án kezdődő 2021-es őszi-téli sanghaji divathét újabb lendületet adhat a fogyasztói piacnak – közölte hétfőn a helyi önkormányzat kereskedelmi bizottsága.

Sanghajban a kiskereskedelmi fogalom az idei év első két hónapjában 48,6%-kal haladta meg az egy évvel korábbi értéket, ezzel az országos átlagnál jóval gyorsabban növekedett.

A tavalyi divathéten részt vett márkák több mint 60 százaléka tapasztalt jelentős növekedést az eladásokban 2020-ban, és közel 40% nyitott azóta új fizikai üzleteket.

A szigorú járványellenes intézkedések közepette megrendezésre kerülő esemény teljes értékű offline bemutató lesz, hiszen összesen több mint 100 új terméket mutatnak be a városban a hét során.

Lesznek persze online termékbemutatók is, többek között a kínai márkákat és tervezőket felfuttatni hivatott, újonnan létrehozott Sanghaji Divat- és Életmódkarnevál keretében.

A 2003 óta megrendezett sanghaji divathét jelentős ázsiai bemutatóvá és kereskedelmi platformmá nőtte ki magát. Tavaly a COVID-19 világjárvány miatt teljesen online került sor az eseményre, amely azután októberben visszatért az eredeti, offline formátumhoz.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük