A kínai Hejlungcsiang nyári turisztikai promóciós konferenciát tartott

 

Pekingben rendezték pénteken a 2021-es Hjlungcsiang nyári turisztikai promóciós konferenciát, amely az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány korszerűsített, diverzifikált és optimalizált turisztikai helyszíneit népszerűsítette.

A konferencián Zhang Lina, a Kínai Kommunista Párt Hejlungcsiang Tartományi Bizottság Nyilvántartási Osztályának vezetője, a párt vezetője és a Hejlungcsiang Tartomány Kulturális és Idegenforgalmi Hivatalának vezetője 25 kiemelten ajánlott helyet, 244 úticélt, 100 önállóan is látogatható útvonalat mutatott be, valamint nyolc nyaralási lehetőséget, a tíz legjobb turisztikai fesztivált és 13 tartományi prefektúrát és várost melyek különlegességük, barátságos és őszintén invitáló légkörük miatt vonzhatják a látogatókat.

A turisták azon igényét figyelembe véve, hogy a nyaralásuk felhőtlenül teljen, a rendezvényen számos lehetőséget mutattak be az élményekben gazdag üdüléshez. A tartomány ezúttal nyolc kiemelkedő, tematikus turisztikai lehetőséget ajánlott, ismert festői helyeket, hírességek által is látogatott látványosságokat, a tartomány egész területén egyre fejlődő üdülőhelyeket és ezzel az ajánlott lehetőségek száma új csúcsot ért el.

Ezenkívül a rendezvény során különleges előadások hangzottak el Hejlungcsiang négy nagy, egyre fejlődő turisztikai városáról, köztük Harpinról, Mutancsiangról, Jicsunról és Hejhóról.

Tudnivaló, hogy a nyári átlagos hőmérséklet Harpinban 18 és 22 Celsius fok között mozog. A vizes területen fekvő város világszerte a világ 20 legjobb nyári üdülőhelyének egyikeként ismert.

Az orosz határhoz közel fekvő városként innen a folyón át Oroszország látványosságait is szemügyre vehetik a látogatók, elkirándulhatnak Hajhóba, sőt, az egyedülálló, vulkanikus tájat és az öt összekapcsolt tavat felvonultató festői Vutaliancsi terület is kihagyhatatlan hely a turisták számára.

 

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük