A kínai Jiangsu Azure szerződést írt alá német Bosch csoporttal

A Jiangsu Azure Corporation hétfőn későn jelentette be, hogy 100 % -os tulajdonában lévő leányvállalata, a Tenpower nemrég szállítási szerződést írt alá a német Bosch – csoporttal, hogy 2022-ben 87 millió háromhengeres lítium akkumulátorral azt lássa el.

A szerződés összértéke körülbelül 95,85 millió USD a fenti lítium akkumulátorok jelenlegi ára alapján.

A fenti mennyiség a Tenpower jelenlegi lítium akkumulátor-termelési kapacitásának körülbelül 21 százalékát és a jövő évi várható termelési kapacitásának 12 százalékát teszi majd ki – derül ki a Shenzhen jegyzett társaság tőzsdére benyújtott beadványából.

Jiangsu Azure szerint, a megkötött szállítási szerződés elősegíti piaci helyzetének megszilárdítását a lítium akkumulátorgyártó iparágban.

A Jiangsu Azure Corporation egy kínai székhelyű vállalat, amely elsősorban olyan technológiai termékeket kínál, mint a lítium elemek és a fénykibocsátó dióda (LED) chipek.

A Tenpower 2020 -ban 51,03 millió jüan (7,6545 millió USD) értékben értékesített lítium akkumulátorokat a Boschnak, ami 2020 -ban a vállalat lítium akkumulátor forgalmának 3,53 százalékát tette ki. Ugyanakkor 2021 első felében a társaság 95 millió jüan (14,25 millió USD) értékű lítium elemet adott el a német vállalatnak.

Az 1886 -ban alapított és a dél – németországi, stuttgarti székhelyű Bosch, világelső az elektromos szerszámok gyártásában. A Fortune magazine az 500 legnagyobb cég között tartja számon.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük