PBAT projekt indul Észak – Kínában

A Huayang New Material Technology Group Co., Ltd. kedden kezdte meg az évi 60 000 tonna/év kapacitással bíró PBAT (szerk. polibutilén-adipát-tereftalát  > biológiailag lebomló anyag) projektjének kivitelezését, Jangcsüanban, az észak – kínai Shanhszi tartományban.

A Shanhszi Daily szerint a vállalat a 20.000 tonna biológiailag lebomló műanyag termékek gyártási kapacitását is kiépítve a legnagyobb biológiailag lebomló nyersanyag- és műanyagbázissá válik Észak – Kínában.

A körülbelül 400 millió jüan beruházással járó PBAT – projekt várhatóan 1,2 milliárd jüan éves árbevételt ér el a befejezés után.

A műanyagtermék-projekt az üzembe helyezése után, körülbelül 100 millió jüanba kerül, és évente 600 millió eldobható műanyag zacskót, 300 millió expressz zacskót, 200 millió négyzetméter mezőgazdasági felhasználású műanyag fóliát és 400 millió biológiailag lebomló étkészletet állít elő, kb 500 millió jüan bevételt eredményezve.

Megjegyezzük, hogy a PBAT, mint a biológiailag lebomló műanyagok alapanyaga, többek között bevásárlótáskák, elvihető dobozok, expressz csomagolások készítésére is használható.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük