Felkeltette a média figyelmét az újonnan bemutatott SAIC MARVEL R

A vezető kínai autógyártó SAIC Motor európai leányvállalata múlt csütörtökön tartott online sajtótájékoztatón hivatalosan bemutatta első tisztán elektromos autóját a MARVEL R-t. Az autó ára várhatóan 39 990 és 47 990 euró között lesz az európai piacon.

Az ezúttal piacra dobott csúcskategóriás elektromos autó széles körű figyelmet kapott a tengerentúli médiák százaitól, köztük az AFP-től, és az új modellt dicsérő Le Figaroand Automotive News Europe-tól.

A mai napig a SAIC termékei és szolgáltatásai a világ több mint 70 országába és régiójába jelentek meg, három K + F és innovációs központ épült Londonban, a Szilícium-völgyben és Tel-Avivban, valamint négy gyártóbázis Thaiföldön, Indonéziában, Indiában és Pakisztánban.

Januártól augusztusig a SAIC értékesítése a tengerentúli piacon meghaladta a 370 000 darabot, ami éves szinten 106,4 százalékos növekedést jelent, és a tengerentúli értékesítésben az első helyen szerepel a kínai autóipari vállalatok között. Közülük a SAIC MG márka tengerentúli értékesítése elérte a 182.000 darabot, ami 83,9 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest.

A cég tervei szerint a SAIC tengerentúli értékesítései idén várhatóan eléri az 550 000 darabot, 2025 -re pedig az 1,5 milliót.

Egy online sajtótájékoztatón a SAIC MG ZS EV, amely több mint 28.000 egységet értékesített Európában, szintén bemutatta új, továbbfejlesztett modelljét.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük