Turisztikai fejlesztések a Kuanghszi-Csuang Autonóm Régió területén

Vasárnap vette kezdetét a 2021-es Kuanghszi Kulturális és Turizmusfejlesztési Konferencia a Kuanghszi-Csuang Autonóm Terület egyik nagyvárosában, Pejhajban.

A konferencián célul tűzték ki a Kuanghszi régió világszínvonalú turisztikai célponttá való fejlesztését, magas színvonalú turisztikai szolgáltatások és hatékony promóciós lépések bevezetésével.

A hároméves turizmusfejlesztési terv keretein belül Kujlin városában is jelentős fejlesztéseket hajtanak végre. Kujlin az ország egyik leglátványosabb hegyvidékének közelében fekszik és a gyönyörű táj rengeteg látogatót vonz. A hároméves tervben foglalt lépések segítségével a kulturális turizmus, valamint a gyógy-és szabadidős turizmus fejlesztése is előtérbe kerül.

A tervek szerint a Beibu-öböl tengerparti üdülőhelye, a Bama International Longevity Tourist Resort, a kínai-vietnami határ menti turisztikai övezet, valamint a West River ökoturisztikai övezet is megújul.

A konferencián bemutatták a Kuanghszi Integrált Szolgáltatási Platform elnevezésű mobilapplikációt is, amelynek segítségével a turisták információkat gyűjthetnek a régió turisztikai nevezetességeiről és szolgáltatásairól.

A konferencia során összesen 33, körülbelül 93 milliárd jüan értékű kulturális és turisztikai együttműködési projekt került aláírásra. Ebből az összegből a tervek szerint 81 milliárd jüant Pejhaj turisztikai fejlesztésére fordítanak.

A januártól szeptemberig tartó időszak alatt Pejhaj városa összesen 38 916 400 belföldi turistát fogadott, ami 57,75 százalékos növekedést jelent előző év azonos időszakához képest.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük