Tervezési verseny kezdődik Shaoxingban

A kelet-kínai Csöcsiang tartományban lévő Shaoxing város Keqiao kerületének népi kormánya által szervezett és a Jianhu Turisztikai Üdülőközpont Irányító Bizottsága által szervezett Shaoxing Jianhu Tervezési és Tervezési Verseny a „YUE-n túl, Jianhu Revival” címkével szerdán hivatalosan is elindult és várja a minősített versenyzők regisztrációját.

A hivatalos online kiírás szerint a regisztráció határideje 2022. február 18. 16.00 óra.

A projekt Shaoxingban valósul meg, a Qichiao kerület közepén, a Jianhu-tó mindkét partján, amely a Qechiao kerület fontos része. A Jianhu-tó, amelyet az ősi kínai Yue civilizáció anyatavának neveznek, a Qichiao kerület egyik fő fejlesztési része.

A verseny két részből áll, ezek a koncepciótervezés és a várostervezés. Az elvi tervezési rész a Jianhu turisztikai üdülőhelyre vonatkozik, amely a Jianhu-tó partján található, és területe körülbelül 35,4 négyzetkilométer. A versenyzőknek átfogó tervezési koncepciót kell benyújtaniuk a makroszinttől a tér általános elrendezéséig, a közterek kialakításáig és a változatos közlekedési rendszer kiépítéséig.

Ami a kvalifikációt illeti, minden olyan versenyző jelentkezhet a versenyre, aki világszerte releváns tervezési tapasztalattal rendelkezik. Egy konzorcium legfeljebb 3 tagból állhat, és a konzorciumban részt vevő felek nem vehetnek részt a pályázaton önállóan, saját néven, illetve alkothatnak konzorciumot más tervező intézményekkel.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük