Wuhu értékeli az innovációt, és átfogó támogatást nyújtana az üzleti életnek

A kelet-kínai Anhui tartományban található Wuhu városa az innováció belső értékét hordozza magában, ami arra készteti, hogy támogató és befogadó környezetet hozzon létre az innovatív üzletek számára – mondta Shan Xiangqian, a Wuhu pártfőnöke.

A tartományi alközpontként elhelyezkedő Wuhu a második legmagasabb GDP-vel rendelkező város Anhui tartományban. 2021 első három negyedévében a város GDP-növekedése 13,6 százalék volt, ami a legmagasabb a Jangce-delta régió városai között.

Az innováció által vezérelt, új energiát használó és intelligens járművek váltak Wuhu vezető iparágává a városban és 311, a megjelölt méret feletti ipari vállalkozás jött létre itt, amelyek összértéke közel 130 milliárd jüan (körülbelül 20,39 milliárd dollár). Hét nemzeti szintű kutatás-fejlesztési platformmal és 77 tartományi szintű platformmal a város egy teljes ipari láncot alkot, amelyben olyan központi cégek szerepelnek, mint például a Chery Automobile.

Wuhu városa kivételes innovatív vállalatok létrehozására törekszik, és a vállalatok innovatív erőfeszítései ihlették, mondta Shan. A város 3,34 százalékos K+F beruházással 2023-ig több mint 2000 high-tech vállalkozást és 2500 ipari vállalkozást kíván összehozni egy meghatározott méret felett.

„Az, hogy egy vállalat úgy dönt, hogy a városban telepedik le, végső soron a profitszerzési lehetőségtől függ” – mondta Shan , kifejtve, hogy a vállalati jövedelmezőség javítása miért áll a Wuhu üzleti környezet optimalizálására irányuló erőfeszítéseinek középpontjában.

Az elmúlt években Wuhu egy sor innovatív intézkedést vezetett be az üzleti környezet javítása érdekében. A város például kilenc ágazatközi munkacsoportot hozott létre, hogy 300 nagy helyi vállalatra kiterjedő mélyreható felmérésen keresztül segítse a vállalatokat a nyereség növelésében.

„Végső célunk az, hogy a politika végrehajtását olyan egyszerűvé tegyük, mint az online vásárlást” – mondta Shan, megjegyezve, hogy a város mindent megtesz a helyi vállalkozások kiszolgálása érdekében. „Bár nincs olyan cég, amely teljes mértékben képviselné Wuhut, de együtt alkotják meg a város lényegét” – mondta.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük