18 nagy projektet írtak alá 43,3 milliárd jüan befektetéssel Wangcheng kerület promóciós konferenciáján

Csütörtökön a közép-kínai Hunan tartomány, Changsha Wangcheng kerületének befektetési környezetének promóciós konferenciáját tartották, ahol 18 nagy befektetésösztönző projektet írtak alá 43,3 milliárd jüan (mintegy 6,81 milliárd amerikai dollár) összbefektetéssel.

Az újonnan aláírt projektek négy központi vállalat beruházását foglalják magukban, amelyek közül az egyik több mint tízmilliárd jüan, kettő pedig több mint ötmilliárd jüan. A projektek a gazdasági menedzsment, a kulturális turizmus, a kereskedelmi komplexumok és az intelligens gyártás különböző területeit fedik le.

A különböző szektorokból közel 200 vállalati képviselőt vonzó esemény bemutatta Wangcheng befektetési környezetét a kulturális örökség, az ökológiai környezetet, a közlekedési helyszíneket, az iparfejlesztést és az üzleti környezetet is.

A Hsziangcsiang folyó mentén található Wangcheng előnyös elhelyezkedését kihasználva fejlesztési tervet dolgoz ki nyolc nagyobb ipari és kereskedelmi övezet kialakítására, összesen 185 négyzetkilométernyi területtel a folyóparton. Különböző funkciókkal és témákkal, beleértve az intelligens ökológiai környezetet, az innovatív üzletet és gazdaságot, a kulturális turizmust stb., a nyolc zónának átfogó, kedvező helyekké kell építenie magát a befektetők és tehetségek vonzására szerte a világon.

Changsha városa számára fontos lépés a Wangcheng körzet folyóparti gazdaságfejlesztésének támogatása – mondta Zhang Min, a Changsha Városi Pártbizottság Állandó Bizottságának tagja és a városi pártbizottság politikai és jogi bizottságának titkára.

A Wangcheng District célja, hogy globális perspektívát, nemzetközi szabványokat és helyi sajátosságokat mutató befektetési környezetet biztosítson, amelyet befogadó légkört és hatékony szolgáltatási támogatást jellemez – mondta Zhang Zuolin, a Wangcheng kerületi pártbizottság titkára a konferencián.

Az eseményen elindult a Wangcheng befektetési információinak online platformja is. A befektetésösztönzési, projekttárgyalási és projektmenedzsment funkciókat integráló platform fontos eszköze lesz a kerületnek a pontosabb, hatékonyabb és gördülékenyebb digitális beruházás-ösztönzés megvalósításában.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük