Díjat nyert a vezető kínai tévémárka

A TCL Electronics, a vezető kínai tévémárka és a fogyasztói elektronika úttörője elnyerte a CES 2023 Innovation Award díját innovatív mérnöki tervezéséért és a LED-termékek fejlett Mini LED-megjelenítő technológiájáért – jelentette a Xinhua által vezetett China Securities Journal.

Megtudtuk, hogy a TCL Mini LED háttérvilágítása egy továbbfejlesztett változat, amelyet a hagyományos LED-es háttérvilágítás alapján fejlesztettek ki, amely a következő generációs kijelző technológiaként ismert. Az OLED-hez képest előnye a nagyobb stabilitás, a hosszabb élettartam és az alacsonyabb költség. A TCL Electronics elkötelezett a Mini LED technológia kutatása és fejlesztése mellett, és 2019-ben piacra dobta a világ első Mini LED intelligens képernyőjét.

Az egyesült államokbeli Consumer Technology Association (CTA) által szponzorált CES Innovation Awards a világ legnagyobb és legbefolyásosabb éves technológiai eseménye, amely az év kiemelkedő globális tervezési és mérnöki készségeit ismeri el a fogyasztói elektronika területén.

Az Omdia piackutató ügynökség statisztikái szerint az idei év első három negyedévében a TCL 11,7 százalékos részesedést szerzett a világpiacon a TV-eladások mennyiségét tekintve, ami 0,6 százalékponttal több, mint egy évvel ezelőtt.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük