Santungban épül a lonc márkaépítése

A kelet-kínai Santung tartományban zajlik a lonc márkaépítése a termelés növelése és az ipari láncok fejlesztése érdekében.A loncfajok kúszó cserjefélék, amelyek az északi félgömbön honosak. Körülbelül 135-180 fajuk ismert, ezekből 100 faj Kínában őshonos.  A megye az elmúlt években a zöld termelés, a termelés-feldolgozás-piaci integráció, a szabványosítás  márkavezérelt stratégiáját valósította meg egy korszerűsített,loncipari lánc kialakítása érdekében. A megye mintegy 1,5 milliárd jüant költött a Kínai  Honeysuckle Health Ipari Park első szakaszára, ahol 2020 végén kezdtek termelésbe.

Megjegyzendő, Sangtung tartomány ezen része Pingyi megye jelentős lonctermelő bázisként 43 000 hektár ültetvényt tudhat magáénak, és a teljes termelés értéke meghaladja a 4,5 milliárd jüant. A pingyi lonc a magas terméshozam mellett a kiváló minőséget is jelenti, mindkét  A megye támogatásokat is bevezetett a szabványok, a tesztelés, a minőségirányítás  jobb használatának . 

A tengerentúli piacok feltárása kapcsán bemutatásra kerül, hogy a Pingyi a hagyományos délkelet-ázsiai piaci részesedése mellett nemzetközi védjegybejelentéseken és -bejegyzéseken is dolgozik a madridi rendszer keretében.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük