Kiskereskedelmi szövetségek alakultak Sanghajban

A Shanghai Trading Group  Kiskereskedelmi Beszerzői Szövetségének beszerzésének aláírási ceremóniáját szerda délután tartották Sanghajban a jelenleg is zajló 6. Kínai Nemzetközi Import Expo (CIIE) egyik támogató rendezvényeként.

A kínai kiskereskedő óriás, a Shanghai Bailian (Group) Co., Ltd. vezette a Bright Food Groupot, a Grönland Global Commodity Trading Hub Groupot, a Metro AG-t, a Shanghai Laiyifen Co., Ltd.-t és a szövetség más tagjait. A beszerzési kategóriák élelmiszerekre, fogyasztási cikkekre, orvosi eszközökre és más, az emberek megélhetésével kapcsolatos területekre terjedtek ki.

Idén négy új tag, köztük az IKEA China, a Shanghai Yuanmai Trading Co., Ltd., a Yuyuan Inc. és az Alldays csatlakozott a szövetséghez, amely a 2018-as 21 tagról jelenleg 37 tagra bővült.

A hiányos statisztikák szerint az idei CIIE megnyitása óta a kiskereskedelmi szövetség tagjai 55 projekt esetében érték el az előzetes beszerzési szándékot, összesen mintegy 3,5 milliárd jüan értékben, ebből 24 projektet írtak alá a ceremónia során

A Bailian Group fokozni fogja az iparági cseréket és együttműködést, elősegíti a kereslet és kínálat pontos megtalálását, valamint támogatja a CIIE befektetések vonzását és beszerzését – mondta Je Jongming, a Bailian Group igazgatótanácsának elnöke, hozzátéve, hogy a vállalat több kiváló minőségű importmárkával fog együttműködni a piac felszabadítása érdekében. fogyasztási potenciál.

A jelentések szerint a CIIE előző öt éve alatt a vállalat teljes beszerzése 593 millió amerikai dollárt tett ki. dollárt, együttműködést létesítve és erősítve számos külföldi márkával. Az idei CIIE során a vállalat 26 együttműködési projektet ír alá körülbelül 170 millió amerikai dollár értékben.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük