Együttműködik Kínával a finn szerencsejáték vállalat

Finnország vezető szerencsejáték-vállalata, a MyGamez együttműködési memorandumot írt alá a novemberi 7. Kínai Nemzetközi Import Expo (CIIE) részvételéről, mivel a finn vállalkozások egyre nagyobb lelkesedést mutatnak a kínai piac iránt.

A dokumentumot itt írták alá kedden a CIIE-vel foglalkozó szimpózium során, amelyen a finn üzleti közösség mintegy 40 képviselője vett részt.

A CIIE hat éven át tartó sikeres megtartásával Kína határozottan jelezte proaktív megközelítését a kereskedelmi kapcsolatok mindkét irányban történő fejlesztése terén – mondta Mikael Leinonen, a MyGamez vezérigazgatója.

Arra számít, hogy a MyGamez kihasználja a platformot az iparági társaikkal és partnerekkel folytatott eszmecserék bővítésére, miközben elmélyíti a vállalat megértését a kínai piacról.

Gui Yun, a finn kínai nagykövetség gazdasági és kereskedelmi ügyekért felelős tanácsadója elmondta, hogy Kína és Finnország között a világgazdasági kihívások ellenére is megmaradt a kölcsönös tisztelet és az egyenlő bánásmód, a gyakorlati együttműködés pedig különböző területeken pozitív eredményeket hozott.

Kiemelte Finnország erősségeit a technológiai innováció, az információs kommunikáció, a körforgásos gazdaság és a zöld fejlesztés terén, és arra ösztönözte a finn vállalatokat, hogy kiváló minőségű árukat és szolgáltatásokat exportáljanak Kínába, hogy kölcsönös előnyöket és mindenki számára előnyös eredményeket érjenek el.

A CIIE segített Kína expanzív piacának globális lehetőséggé alakításában – mondta Csang Vejmin, a sanghaji Nemzeti Kiállítási és Kongresszusi Központ elnökhelyettese.

Elmondta, hogy a közelgő kiállítás elősegíti a Finnország és Kína közötti zökkenőmentesebb kereskedelmet és befektetéseket, lehetővé téve több kiváló minőségű termék, technológia és szolgáltatás bevezetését a kínai és a globális piacokon egyaránt.

A 7. CIIE november 5. és 10. között lesz Sanghajban.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük