Kína új fejlődési terve és a vállalkozások erősítik egymást, a Fenjiu Cégcsoport szerint

A vállalkozói körök jobban teljesíthetik szerepüket Kína új fejlődési terve alapján, amely arra hivatott, hogy támogassa és ösztönözze a vállalkozói szellemet – mondta Li Qiuxi, a Fenjiu Group kínai italgyártó cég elnöke.

Li nemrégiben egy a Hszinhuanettel készített interjúban mondta el észrevételeit a Vállalkozók Boao-ért Fórumán, amelyet a dél-kínai tartománybeli városban tartottak 2020. december 4-5. -én.

A májusban megjelenő új fejlesztési módszer a belföldi piacra támaszkodik, miközben lehetővé teszi, hogy a hazai és a külföldi piacok fellendítsék egymást.

Az új fejlesztési módszer kulcsa, hogy a vállalkozásokat erősebbé tegye, amely ugyanúgy célja a vállalkozói közösségeknek, így mindkettő célja megegyezik, mely egy erősebb Kína létrehozása – jegyezte meg Li.

Ez az év jegyzi a 13. ötéves terv és egy jóléti társadalom teljes körű kiépítésének a befejezését. Állami tulajdonban lévő vállalatként Észak-Kínában, a Sanhszi tartományban a Fenjiu Group aktívan részt vesz a társadalmi felelősségvállalásban

A legfontosabb cél a vállalkozások társadalmi felelősségvállalásának szempontjából, hogy biztonságosabb és jobb termékeket biztosítsanak a fogyasztók számára – jegyezte meg Li.

Elmondása szerint a vállalat 2015 óta segít, egy szegényebb területet, Csin megyét, Sanhszi tartományban a szegénység enyhítésében azzal, hogy ciroktelepítési bázist hozott létre ott és a szegénység enyhítésének alapjaként ragaszkodik a vállalat egyedülálló nyers gabonatermeléshez.

A Vállalkozók Boao -ért Fórumot négy egymást követő évben rendezték meg, és kiváló kommunikációs platformként szolgál a kínai vállalkozók számára.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük