Kína vezető videóplatformja Sanghajjal közösen a városfejlesztésért

 

A Kuaishou, Kína vezető rövidvideós platformja a közelmúltban stratégiai együttműködési megállapodást írt alá Sanghaj önkormányzatával a városfejlesztés és -tervezés elősegítése érdekében – jelentette pénteken a China News.

A megállapodás értelmében a felek a kormányzati ügyek, a városfejlesztés, az ipari együttműködés, a konvergens média és a tehetséggondozás terén tesznek közös erőfeszítéseket.

A Kuaishou jelentős felhasználói bázissal rendelkezik Sanghajban, az egyszerű állampolgároktól a kormányzati szervekig – mondta Jü Hajpo, a Kuaishou Technology alelnöke, aki hozzátette, hogy a Sanghajjal folytatott együttműködés révén a Kuaishou még több kínai városnak segíthet az új infrastruktúra kialakításában és fejlesztésében, új lendületet adva ezzel a gazdasági fejlődésnek.

Sanghaj hivatalos felhasználói fiókjának közös elindítása mellett a két fél a médiaintegráció, a városarculat, az offline tevékenységek és a közvéleménykutatás terén is együttműködik majd Sanghaj digitális átalakulásának elősegítése érdekében.

Az ipari együttműködés elmélyítésére is erőfeszítéseket tesznek, többek között az okosautó-gyártásra, az e-sportokra vagy a hagyományos fogyasztásra fókuszáló online és offline tevékenységekkel.

A Kuaishou az internetforgalom, a tartalom, az üzemeltetés és egyéb területek támogatásával segíti a platformot használó sanghaji vállalkozásokat, kényelmes online marketinglehetőséget biztosítva számukra.

A cég emellett tanácsadással is segíti a platformra való belépést, a videók promócióját és a tranzakciókat.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük