Felvásárolja a KingClean Electric a PGI Far Eastet

 

A kínai tulajdonú, háztartási berendezéseket gyártó KingClean Electric Co., Ltd. kedden bejelentette, hogy 100%-os tulajdonrészt szerez a PGI Far East Precision Products Co. vállalatban. A becsült vételár 1,254 milliárd jüan – jelentette a Xinhua csoporthoz tartozó Shanghai Securities News.

A KingClean szándéknyilatkozatot írt alá az akvizícióról a PGI Far East két tulajdonosával, a Paragon Trading Corp. LLC-vel és a GIL-MAR P.H.G Far East Automotive, LLC-vel.

A KingClean Electric elsősorban háztartási tisztitóberendezések és kerti eszközök tervezésére, gyártására és értékesítésére szakosodott.

A PGI Far East Precision Products világelső az autóiparban használt alumíniumötvözetből készült alkatrészek terén, és ügyfelei között megtalálhatóak a világ legismertebb autógyártói – tudatta közleményében a KingClean, hozzátéve, hogy a tranzakció révén gyors fejlődésnek indulhat saját elektromosautó-alkatrész üzletága, és nőhet fenntartható fejlesztési kapacitása is.

A sanhgaji székhelyű, amerikai tulajdonú PGI Far East Precision Products TS16949 és ISO14001 tanúsítványokkal rendelkező precíziós öntvénygyártó.

A cég az év első öt hónapjában több mint 60 millió jüan árbevételt ért el.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük