Bejelentette az amerikai Global Finance magazin a Kína Csillagai 2021 díj nyerteseit

 

A neves Global Finance nemzetközi pénzügyi magazin nemrég közzétette a 14. éves Kína Csillagai díj nyerteseit, amellyel a legjobb kínai bankokat, fintech cégeket, vagyonkezelőket és egyéb, Kínát és a világot szolgáló vállalkozásokat jutalmaznak.

A Kína Csillagai díj a nemzetközi média legmagasabb elismerése kínai pénzintézetek és egyéb cégek számára, elsősorban azoknak, akik Kína nemzeti céljaival összhangban segítik az országot.

Kínát sújtotta először a COVID-19, de sikeresen átvészelte a járványt és kedvezőek a kilátásai az erős helyreállásra, miközben a globális vállalatok erős kínai partnereikből profitálhatnak – mondta Joseph Giarraputo, a Global Finance kiadója és főszerkesztője.

Hozzátette, hogy az éves Kína Csillagai díj olyan kínai pénzintézeteket díjaz, amelyek kiválóságukról tettek tanúbizonyságot a nemzetközi üzlet támogatásában.

A teljes lista nyomtatott és digitális változatai novemberben jelennek meg, online pedig a GFMag.com-on lesz elérhető. A Kína Csillagai különkiadás tartalmazza majd a Global Finance Kína legbiztonságosabb bankjait rangsoroló exkluzív listáját is, valamint mélyebben is foglalkozik a győztesek sikertörténeteinek hátterével és a kiválósághoz vezető különböző megközelítésekkel.

Az 1987-ben alapított Global Finance 191 országban 50 000 példányban jelenik meg. Olvasóközönsége a multinacionális vállalatok és pénzintézetek befektetésekért és stratégiai döntésekért felelős cég- és pénzügyi vezetői közül kerül ki. .

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük