Megnyitotta kapuit a 2021-es World IoT Expo

Kína legfontosabb Internet of Things (IoT – dolgok/tárgyak internete) eseménye, a 2021-es IoT World Expo szombaton került megrendezésre a kelet-kínai Vuhsziban.

A globális IoT iparág kiemelt szereplői a fórumon megvitatták az iparág jövőbeli trendjeit, az új alkalmazási lehetőségeket, valamint megismerkedhettek a legújabb IoT-alkalmazásokkal és -technológiákkal.

Wang Zhijun, az Ipari és Informatikai Minisztérium alelnöke beszédében kifejtette, hogy Kína célul tűzte ki az innovációs lendület további erősítését, az együttműködések kiterjesztését, valamint az emberek életszínvonalának növelését.

Az IoT-városának is nevezett Vuhsziban jelenleg több mint 3000 IoT-vel kapcsolatos vállalkozás működik és a város több sikeres IoT projektben is részt vett az évek során.

Az expo alatt 20 új IoT-vel és mesterséges intelligenciával kapcsolatos projekt- együttműködés került aláírásra.

A rendezvényen bemutatták a Kínai Gazdasági Információs Szolgálat által összeállított jelentést, amely Kína 2020-2021-es IoT iparágának fejlesztéseivel foglalkozik (China Internet of Things Industry Development Annual Report 2020-2021).


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük