A SINOSURE Shenzhen-i fiókja támogatja a B&R országokba irányuló exportot

2020-tól idén november végéig a China Export & Credit Insurance Corporation (SINOSURE néven is ismert) sencseni fiókja 18,6 milliárd USA dollár értékben támogatott exportot a Belt and Road (B&R) országaiba és régióiba rövid lejáratú exporthitel-biztosítással – jelentette hétfőn a Shanghai Securities News.

Ugyanebben az időszakban a vállalat több száz telekommunikációs projektet is támogatott összesen több mint 10 milliárd USA-dollár értékben, amelyek több mint 140 országot fedtek le, köztük Indonéziát, Egyiptomot és Mexikót exporthitel-biztosításon keresztül.

A tengerentúli befektetési biztosításokon keresztül a társaság számos befektetési projektet támogatott, összesen több mint 4,7 milliárd amerikai dollár értékben ugyanebben az időszakban. A projektek olyan ágazatokat érintenek, mint a kikötők és a fotovoltaikus energia.

A vállalat szerint november végéig a SINOSURE sencseni fióktelepe összesen 446,54 milliárd dollár értékben támogatta a helyi vállalatok exportját és tengerentúli beruházásait, és több mint 1,4 milliárd dollárt fizetett ki követelésekért.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük