​Fontos stratégiai megállapodást kötött a KENNEDE és a Boulder

A KENNEDE Electronics MFG elektromos készülékgyártó január 7-én jelentette be, hogy stratégiai együttműködési megállapodást kötött az e-cigarettákat gyártó Boulder (Shenzhen) Technologies, Inc.-vel, és így felhatalmazást kapott a Boulder e-cigaretták értékesítésére az Új Selyemút országaiban – jelentette a China Securities Journal.

A stratégiai partnerség a marketingtevékenységeket, a forgalmazást és a kutatás-fejlesztési folyamatokban való részvételt is magában foglalja. A megállapodás értelmében a KENNEDE-nek legalább 10 millió amerikai dollár (vagy 63 millió jüan) értékű árut kell értékesítenie az Új Selyemút országaiban, mielőtt az engedély lejár.

A KENNEDE 2021 novemberében bejelentette, hogy a 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, a Shenzhen Yunhai Venture Capital Co., Ltd. megvásárolta a Boulder (Shenzhen) Technologies, Inc. részvényeinek körülbelül 2,5840 százalékát. A stratégiai megállapodás aláírása a felek közti szorosabb együttműködést jelzi.

Az elmúlt években a KENNEDE elkötelezte magáz az egészségügyi technológiával kapcsolatos termékekkel, valamint az orvosi és kozmetikai berendezésekkel. Termékportfóliója rendkívül széles: világítási termékek, levegőhőmérséklet-szabályozók, szúnyogriasztó termékek és kreatív konyhai berendezések gyártásával is foglalkozik, igazodva az Új Selyemút országainak igényeihez.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük