A Haier Group a tudományos és műszaki innovációra összpontosít

A kínai Haier Group azon dolgozik, hogy megerősítse innovációs kapacitását a tudomány és a technológia területén, hogy megfeleljen a digitális kor kihívásainak – mondta Zhou Yunjie elnök-vezérigazgató a hétfői éves innovációs konferencián tartott beszédében.

A digitális gazdaság virágzó fejlődését felhasználva a Haier Group létrehozta a Stratégiai és Beruházási Bizottságot, hogy stratégiailag a reálgazdaságra és annak üzletére összpontosítson, azzal a törekvéssel, hogy a digitális kor úttörőjévé és vezetőjévé váljon.

A vállalat három iparágban lépett előre, beleértve az intelligens otthont, az ipari internetet és az átfogó egészségügyet. Mindeközben a Haier Group megragadná a lehetőségeket az új energia és a körforgásos gazdaság területén, hogy a zöld fejlesztés úttörőjévé váljon.

A Haier Smart Home két alapvető platformot mutatott be, nevezetesen a Three Winged Bird Experience Cloud és a Smart Home Brain négy forgatókönyvvel, köztük az intelligens konyhát, az intelligens levegőellátást, az intelligens vízellátást és az intelligens otthoni forgatókönyvet olyan digitális technológiák használatával, amelyek felhasználóbarát háztartási készülékeket biztosítanak a fogyasztóknak.

Az ipari internet számára a vállalat világszínvonalú ipari internetes platformot indított el digitális innovációs képességekkel, világszerte erőforrás-allokációval és továbbfejlesztett tömeges megrendelések testreszabásával.

A Haier Group tőzsdén jegyzett átfogó egészségügyi társaságok is tartoznak. A Haier Biomedical a biológiai biztonságra specializálódott, és olyan forgatókönyvek alapján, mint az oltásbiztonság, az intelligens vérbiztonság és az intelligens labor, öt forgatókönyvhöz igazítja az intelligens megoldásokat a technológiai innováció integrálásával, és a digitális egészségügyi infrastruktúra vezető ökoszisztéma márkájává válva.

A Stratégiai és Beruházási Bizottság mellett Zhou bejelentette, hogy létrehoz egy Tudományos és Technológiai Bizottságot, egy Javadalmazási és Kinevezési Bizottságot, egy Audit és Kockázatellenőrzési Bizottságot, valamint a RenDanHeYi Irányító Bizottságot, hogy reagáljanak az IoT-korszak (Internet of Things) változásaira.

Jelenleg a Haier a világ több mint 20 nemzetéből és régiójából gyűjtött össze erőforrásokat, és világszerte több mint 200 000 szakértőt gyűjtött össze a nyílt innováció érdekében.

A következő három évben a Haier 40 milliárd jüan értékű speciális ipari alapot és 60 milliárd jüan K+F befektetést különít el az alapvető műszaki problémák megoldására.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük