Ünnepi dekoráció a Suzhou folyó mentén Sanghajban

A Sanghaji Erdőtelepítési és Városképi Igazgatóság Jing’an Hivatala szerint a Suzhou folyó Jing’an része mentén a dekorációs lámpák felszerelésének projektje lényegében befejeződött, és hamarosan minden lámpa égni fog.

A világítási terv a Yuanjing úttól az északi parton lévő Middle Henan Roadig terjedő távolságra terjed ki, amely 4,7 kilométer hosszú, és a déli parton lévő Anyuan úttól a North Chengdu Roadig, amely 1,6 kilométer hosszú.

A Suzhou folyó északi és déli partja Jing’anban összefonódik, demonstrálva a régió egyedi regionális beállítottságát és humanista konnotációját az építészeti struktúrák által hordozott fény költészetén keresztül.

A projekt fókuszpontja a Butterfly Bay Park rekonstrukciója. A Butterfly Bay Park „varázserdővé” alakul át, amely fantasztikus vetítéseket és animált képeket tartalmaz a víz felszínén, amelyet az AI-vezérlési technológia tesz lehetővé.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek a Jing-an részlegben található díszlámpák a legmodernebb vezérlőrendszer segítségével távolról is fényesíthetők és tompíthatók.

A lámpák a különböző környezetekhez és atmoszférákhoz igazíthatók, vizuális művészi hatást biztosítanak, ugyanakkor érzékenyek a környezetre, ezzel is hozzájárulva a társadalomhoz.

 


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük