Kujcsou együttműködése Izraellel

A délnyugat-kínai Kujcsou tartomány és Izrael között az ökológiai mezőgazdaság és a környezetvédelmi technológiák terén folytatott együttműködés előmozdítása témájában üzleti partnerkereső konferenciát tartottak csütörtökön Guijangban, a tartomány.fővárosában.

Izrael technológiai előnyeit a mezőgazdaságban és a környezetvédelmi szektorban ötvözve Kujcsou vívmányaival az ökológiai mezőgazdaság fejlesztése terén, a két féltől azt várják, hogy a gyakorlati tapasztalatok mélyebb cseréjével közösen mozdítsák elő a fenntartható fejlődést – mondta Gadi Harpaz, Izrael főkonzulja Csengtuban csütörtökön.

A mezőgazdasági öntözési technológia, az agroökológiai technológia és a tehetségek képzése terén folytatott további együttműködés előmozdításával Kujcsou tartomány kiemelten előnyös mezőgazdasági ágazatait kívánja integrálni Izrael élvonalbeli technológiáival, hogy mindenki számára előnyös eredményeket érjen el.

Harpaz szerint Izrael, felismerve Guizhou fejlődési lehetőségeit különböző területeken, nagyra értékeli a kínai tartománnyal való együttműködési lehetőséget, és várakozással tekint a további eszmecserékbe a két fél között.


BRInfo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük